Hos Fr. Madsen har vi mange års erfaring indenfor snedker- og tømrerarbejde til både privat og erhvervskunder.
Vores vigtigste opgave er at levere håndværk af bedste kvalitet, så vi er først tilfredse, når vores kunder er glade. Vi er med fra start til slut med rådgivning og god service, så du får den bedste løsning.

NYE VINDUER OG DØRER

Vi kan hjælpe med udskiftning og fornyelse af vinduer og døre i alle former, størrelser og farver og er leveringsdygtige i vinduer og døre i høj kvalitet. Der findes et bredt og alsidigt produktudvalg, og der er rig mulighed for at få nye vinduer, som passer ind i den eksisterende arkitektur.

At vinduer og døre passer godt ind i den øvrige arkitektur, er vigtigt ved både nybyggeri og ældre byggeri. Det er vi meget opmærksomme på hos Fr. Madsen, og derfor stiller vi naturligvis vores viden og ekspertise til rådighed, når der skal vælges farver og materialer. Blandt andet kan vi levere vinduer i træ, som både kan være med og uden udvendig aluminiumsbeklædning.

Fr. Madsen udskifter vinduer og/eller døre efter dine ønsker, og dermed kan du være sikker på at få håndværk, som er kendetegnet ved høj kvalitet, og som du kan have glæde af i mange år fremover. Du kan også opnå en energibesparelse ved at skifte vinduer og/eller døre – se under Energioptimering af din bolig.
Ønsker du yderligere oplysninger om nye vinduer og døre, så kontakt Fr. Madsen allerede i dag.

NYT KØKKEN

Går du med tanker om et nyt køkken kan vi hos Fr. Madsen være behjælpelig med at vælge det rette. Vi kan være med helt fra starten og kan stå for både levering og montering af dit nye køkken, men vi kan også blot stå for montering, hvis du selv foretrækker at finde dit nye køkken.

​Fordelen ved at vælge Fr. Madsen er vore mangeårige erfaring inden for faget og vi er klar med specialdesignede løsninger.

TIL- ELLER OMBYGNING

Har du planer om ombygning eller tilbygning, så tag os med på råd. Siden 1906 har vi leveret kvalitetsløsninger til private og erhverv, som har benyttet sig af vores ekspertise inden for såvel store som små opgaver. Vi klarer alt inden for ombygning og tilbygning. Hvad enten det er en ny overetage, carport, udestue eller noget helt andet, kan vi træde til. Vi står også gerne for totalentreprisen, hvor vi sørger for hele projektet fra start til slut sammen med vores dygtige samarbejdspartnere.
Ofte kan det være en fordel at lade én aktør stå for koordineringen, overholdelse af tidsplaner, budget meed videre, så du kan koncentrere dig om andre ting.

NYBYGGERI

​Har du tanker om at bygge nyt, hvad enten det er et nyt hus, sommerhus eller noget mindre som eksempelvis et legehus eller haveskur er dit projekt i gode hænder hos Fr. Madsen. Vi har mange års erfaring med både små og store opgaver, helt fra den spæde idéudvikling til det færdige resultat.

Bruger du Fr. Madsen til de store byggeopgaver, tager vi sammen med vores faste samarbejdspartnere kvalificeret hånd om hele byggeriet.

​Vi samarbejder fast med en gruppe dygtige håndværkere, der har speciale inden for de områder af byggeriet, som vi ikke selv mestrer. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at skulle finde kvalificerede murere, malere, vvs-installatører, elektrikere eller blikkenslagere til at løse de forskellige opgaver, som byggeriet kræver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, der omfatter pris og garanti på hele opgaven.

FORSIKRINGSSKADER

Forsikringsskader og diverse småreparationer

​Skader opstår som regel pludseligt og uventet. Opstår en skade, eksempelvis på tag, facade, på vinduer eller døre, er det vigtigt, at den bliver udbedret hurtigt. Hvis ikke der bliver gjort noget med det samme, risikerer man alvorlige følgeskader, herunder svampeskader, vandskader, forrådnelse og lignende.

​Hos Fr. Madsen har vi gennem tiden arbejdet sammen med mange forskellige forsikringsselskaber, og kan sikre og en god og effektiv proces fra start til slut.

​​Skulle du være så uheldig, at snetrykket har været for stort, eller at blæsten havde lidt for godt fat i tagryggen under det sidste stormvejr, kan vi stå klar med mandskab med kort varsel. Fr. Madsen er nemlig en virksomhed af en størrelse, som gør os i stand til at reagere hurtigt, hvis du henvender dig med en hastesag. Vi har et team af dygtige håndværkere, som udelukkende udfører både store og små reparationer.

Har du fået en skade, er du velkommen til at kontakte Fr. Madsen, så skaden kan blive afhjulpet hurtigst muligt.

TØMRERLÆRLING

Hos Fr. Madsen A/S er vores lærlinge en naturlig vigtighed for branchens fremtid. Vi har derfor altid tre lærlinge under uddannelse. Er du interesseret i at få en lærerplads, så er du altid velkomme til at kontakte os.

NYT GULV

​Går du med tanker om nyt gulv kan vi hos Fr. Madsen hjælpe dig med at træffe det rette valg. Der er stor forskel på de mange typer af gulve, som er på markedet og hos os finder du en aktør med stor viden og erfaring.


Fordelen ved at bruge Fr. Madsen er vores evne til at tænke kreativt, hvis du ønsker noget unikt.

​Vi kan lægge gulvet i specielle mønstre eller i en blanding af forskellige sorter, så dit nye gulv bliver helt enestående. Mulighederne er mange og det er ofte kun fantasien, som sætter begrænsninger.


Ønsker du at høre mere om mulighederne inden for trægulve, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.