Snedkerværksted

Går du med tanker om at få specialbygget et møbel, kan vi hjælpe dig. Hos Fr. Madsen udfører vi mange former for snedkeropgaver på vores snedkerværksted.
​Hvis du har særlige ideer, du ønsker udført, kan vi klare det for dig. Har du eksempelvis et billede af et gammelt bord eller en reol, du ønsker at få bygget, klarer vi det.
​​Leder du efter en møbelsnedker som kan designe og producere kvalitetsmøbler, du kan have glæde af i mange år, så er du kommet til den rette. På vores møbelværksted gør vi en dyd ud af at fremstille møbler i høj kvalitet, uanset om det er en stol, reol eller noget helt tredje.

Renovering af møbler

Fr. Madsen har gennem mange år løst utallige specialopgaver. Med vores højt specialiserede snedkere kan vi klare enhver opgave. ​
 
Eksempelvis laver vi special fodlister, indfatninger, paneler, møbler og meget, meget mere skræddersyet til dig og dine behoc. Kort sagt står vores dygtige snedkere klar til at udføre enhver opgave.
Kontakt Fr. Madsen allerede i dag, og hør nærmere om, hvordan vi kan løse specialopgaven for dig, din virksomhed, din boligforening eller lignende.

Skån miljøet - Giv nyt liv til dit inventar

Har du slidte indvendige døre, som godt kunne bruge en kærlig hånd? Måske er køkkenskabenes låger falmet med tiden eller generelt slidt ned med årene? ​
​På vores værksted har vi dygtige snedkere, som har mange års erfaring med reparation af døre og andet inventar, såsom skabslåger og lign.
Vi laver også laminatforstærkninger af alm. indvendige døre, så man får en dør som er ekstra slidstærk og mindre modtagelig for ridser og misfarvninger.

Køkkenelementer

Hos Fr. Madsen kan vi på vores værksted producere dele til dit køkken, som eksempelvis bordplader, hylder eller låger, efter specifikke ønsker og hos os har du garanti for et resultat i høj kvalitet. Vi kan producere hele inventaret til dit køkken, hvis du ønsker noget unik, som ikke findes på markedet.
​​Ønsker du at vide mere om, hvordan vi som snedker kan hjælpe dig, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besigtiger gerne opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Kontorinventar

Hos Fr. Madsen har vi på vores snedkerværksted et hold af medarbejdere, som hver dag står for kreative, funktionelle og holdbare løsninger. Vi kan som din lokale snedker producere, reparere og renovere reoler, diske, skriveborde, skranker og meget mere.

Vores udvalg af specialiserede maskiner er stort, og vores mangeårige erfaring har givet os særligt gode forudsætninger for at løse specielle opgaver. Uanset hvilken snedkeropgave du ønsker udført, kan vi hjælpe dig.

​Bestil dit skræddersyet inventar i dag.